Vastuullisuus

Tilastokeskuksen mukaan yli 750 000 ihmistä altistuu päivittäin sisäilmaongelmille Suomessa ja näin ollen aiheuttavat myös yli sadan miljoonan euron kustannuksia terveydenhuoltojärjestelmällemme. Sisäilmaongelmat aiheuttavat erilaisia terveysvaikutuksia ja voivat vaikuttaa myös viihtyvyyteen. Sisäilman kosteus ja muut sisäilmaongelmat ovat Suomessa vaivanneet erityisesti päiväkoteja ja kouluja.

Tavoitteenamme on parantaa sisäilman laatua korjaamalla huonoon sisäilmaan johtaneet syyt. Yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa haluamme varmistaa puhtaan sisäilman ja antaa vanhoille rakennuksille uuden mahdollisuuden. Bettonilla olemme sitä mieltä, että puhdas sisäilma on kaikkien oikeus.

Työntekijämme ovat ammattitaitoisia, jotka auttavat asiakasta valitsemaan tuotteen asiakkaan tarpeen mukaan. Lisäksi koulutumme maksutta asiakkaamme tuotteisiimme ja niiden käyttöön liittyvien tietojen ja taitojen avulla taataksemme parhaan, laadukkaan sekä vastuullisesti tuotetun lopputuloksen. Olemme tiiviisti yhteydessä tuotteidemme tehtaisiin ja laajennamme valikoimaa aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ympäristö- ja tuotevastuu

Noudatamme tuotteiden käyttöturvallisuuteen ja -alueeseen liittyviä luokituksia. Suurin osa tuotteistamme kuuluu M1-päästöluokitukseen, joka tarkoittaa sitä, että materiaali on vähäpäästöinen eikä siitä kulkeudu päästöjä ilmaan. Osalla tuotteistamme on myös MED-sertifikaatti eli se on EU laivavarustedirektiivin mukainen sekä EC 1 plus- hyväksyntä.

Yrityksellämme on Rinki-merkki. Rinki-merkki viestii yrityksen vastuullisuudesta ja tuotepakkauksien tuottajavastuun hoitamisesta. Lisäksi pyrimme lajittelemaan meillä syntyneet jätteet.