Historia

  • 1987 Yritys rekisteröitiin
  • 1988 Liiketoiminta alkaa
  • 1996 Uzin edustus alkaa ja tuotteet tulevat valikoimiin
  • 2000 Hermata-,lattiapinnotteet valikoimaan: M1-hyväksytty epoksimaali ja pohjusteet
  • 2015 Yhteistyö Hevadexin kanssa alkaa, valikoimaan ensimmäinen 1 komponenttinen ilmavuotojen tiivistysmassa
  • 2017 Betton Oy viettää 30-vuotisjuhlia

Betton Oy:n tarina alkaa vuonna 1987, jolloin yritys rekisteröitiin.

Betton Oy sai alkunsa, kun huomattiin tarve uudenaikaisille betonin suojaus- ja korjaustuotteille Suomessa. Uudenaikaisilla tuotteilla pystyttiin nopeuttamaan betoninkorjausta, esimerkiksi silloissa, vesitorneissa ja muissa vaativissa rakenteissa. Bettonin nimi tulee betonitekniikasta, joka olivat ensimmäiset tuotteet, mitä Betton myi.

Betton Oy:n liiketoiminta alkoi Turussa vuonna 1988, silloisen toimitusjohtajan kotikaupungissa. Vahva betonialan tuntemus sekä yhteistyö mm. SILKO-toimikunnan ja Imatra Voima Oy:n (nykyinen Contesta-betonilaboratorio) kanssa auttoi yrityksen kasvua heti ensimmäisistä vuosista lähtien.

Vuonna 1996 Bettonin tuotevalikoima laajeni kysynnästä johtuen ja Utzinin lattiatasoitteet tulivat valikoimiin. Muutama vuosi myöhemmin myös Hermatan lattiapinnoitteet parvekkeille ja teollisuuskäyttöön olivat saatavilla Bettonin tuotevalikoimassa.

Toiminnan ja kysynnän laajennettua Bettonin toinen toimisto avattiin Espoon Bemböleen vuonna 2011, jossa oli mukana noutovarasto sekä koulutuskeskus.

Vuonna 2015 yhteistyö Hevadexin kanssa alkoi ja Bettonin tuotevalikoima laajeni eri sisäilmatuotteisiin sekä ruiskutettaviin suojamuoveihin.

 Muutama vuosi myöhemmin, Betton juhli 30-vuotisjuhlia. Betton pyrkii pysymään edellä kävijänä tällä sektorilla myös tulevaisuudessa ja vastaamaan markkinoiden tarpeisiin ja kysyntään tutkimalla sekä kehittämällä korjausjärjestelmiä.