Betton yritysesittely

Betton perustettiin vuonna 1988. Yrityksemme toimii yhdessä kansainvälisten päämiehien kanssa, josta suurimpia ovat Uzin, Hevadex ja Thoro. Teemme myös tiivistä yhteistyötä urakoitsijoiden, suunnittelijoiden sekä valvojien kanssa.

Betton on rakennuskemikaalien maahantuontiyritys, joka tarjoaa korjausrakentamisen materiaaleja mm. sisäilma-, julkisivu- ja massiivirakentamiseen. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme maksuttomia sisäilmakoulutuksia sisäilmakorjausten työtekniikasta, jonka teemoina on ilmavuotojen, rakennekosteuden ja radonin hallinta. Koulutuksilla varmistamme sen, että asiakkaat saavuttavat parhaan mahdollisen lopputuloksen tuotteillamme. Tavoitteenamme on yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa varmistaa puhdas sisäilma ja antaa vanhoille rakennuksille uusi mahdollisuus.

Yrityksellämme on kaksi omaa toimistoa. Pääkonttorimme sijaitsee Turussa ja toinen toimisto Espoossa, jossa on mukana noutovarasto sekä koulutuskeskus. Sen lisäksi Jyväskylässä löytyy myös erillinen noutovarasto. Palvelemme koko Suomessa ja pyrimme siihen, että asiakkaana tavoitat aina yrityksen edustajan läheltä.

Bettonin toiminta perustuu laajaan tuotevalikoimaan, taloudelliseen kannattavuuteen sekä ammattitaitoiseen ja osaavaan henkilöstöön, jotka pitävät huolen, että löydät asiakkaana meidän tuotevalikoimastamme ratkaisut juuri sinun tarpeisiin. Vastaamme markkinoiden tarpeisiin ja kysyntään tutkimalla ja kehittämällä korjausjärjestelmiä ja näin ollen pysymään edellä kävijänä tällä sektorilla. Pyrimme, joka päivä parantamaan ja kehittämään toimintaamme.