Blowerproof liquid

Blowerproof liquid on liuotteeton polymeeripohjainen pinnoite ilmantiivistykseen.

Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Blowerproof Liquid ja Blowerproof Liquid Brush voidaan pinnoittaa maalaamalla, tasoittamalla, liimaamalla. Voit varmistaa järjestelmän soveltuvuuden edustajaltasi.

Käyttöala Ruiskutettava vesiohenteinen, nestemäinen, elastinen ja yksikomponenttinen pinnoite ilmatiivistykseen. Tarttuu hyvin erilaisiin alusmateriaaleihin kuten betoniin, sementtiin tai puuhun.

Käyttöalueita on esimerkiksi: lattia- ja seinäliitokset, seinä- ja kattoliitokset, seinät, seinä- ja seinäliitokset sekä pysty- ja vaakaliitokset.

Menekki 500g- 1000 g/m2 (Suuntaa antava, riippuu alustasta)

Pakkauskoko 10 kg

EAN-koodi 5430000613170

Värit Sininen (Kuivuu mustaksi ilmatiiviiksi päällysteeksi) ja valkoinen (kuivuu valkoiseksi ilmatiiviiksi päällysteeksi)

Tiheys/ominaispaino +/- 1,2 kg/ litra

Varastointi Säilytys viileässä ja kuivassa tilassa sekä suojassa kosteudelta ja pakkaselta. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä 1 vuosi.

Menekki 500g- 100g/m2 (Suuntaa antava, riippuu alustasta)

Pakkauskoot 10 kg

Pakkasenkestävyys Suojattava jäätymiseltä

Alustan kosteus Saa käyttää kostealla alustalla. Alustalla ei saa olla seisovaa vettä.

Käyttölämpötila <+5°C

Luokitukset ja sertifioinnit M1

Käyttöohje

Ennen työn aloitusta varmista, että alusta on pölytön ja vapaa irtoavista aineista. Poista seisova vesi, epäpuhtaudet ja irtoaines. Alustan lämpötilan tulee olla yli + 5°C.

Levitä tasaisella pinnalla, tarvittaessa täytä kolot ja reiät sementtipohjaisella tasoitteella tai uretaanivaahdolla.

Tuote on käyttövalmis, joten älä lisää siihen vettä tai muita ohenteita. Sekoita ennen käyttöä. Käytä levitykseen korkeapaineruiskua tai telaa.

Levitä Blowerproof liquid kahdessa kerroksessa, menekki pinnalle 0,5-1kg/m2.  Anna pinnan kuivua 24-48 tuntia ennen toisen tuotteen käyttöä. Kuivumisaika vaihtelee ja riippuu alustasta sekä olosuhteista.

Puhdista työkalut vedellä käytön jälkeen.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteet käyttöturvallisuustiedotteeseen. Työskentele hyvin ilmastoidulla alueella. Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistamista tuotteen kanssa, kun tuote on märkä. Käytä silmäsuojaimia, hengityssuojainta, suojakäsineitä ja -vaatteita.

M1

Käyttöturvallisuustiedote
Tekninen tiedote