Omniguard NF

Väliaikainen, irrotettava suojamuovi, lasi-ikkunoille ja muille PVC-maali-, lakka sekä lasipinnoille.

Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Käyttöala Väliaikainen, irrotettava suojamuovi

Käytetään lasi-ikkunoille ja muille PVC-maali-, lakka sekä lasipinnoille. Älä käytä Omniguard NF:ä huokosilla pinnoilla, kuten betonissa.

Menekki Vaihtelee pinnan mukaan

  • Lasipinta/ 0,3-0,6 kg/m2
  • Ikkunan karmit/ 0,5-0,6 kg/m2
  • Muut pinnat/ 0,3-0,6 kg/m2

Pakkauskoko 10 kg

EAN-koodi 5430000613279

Värit Märkänä valkoinen, kuivuttuaan lähes läpinäkyvä

Varastointi Säilytys viileässä ja kuivassa tilassa sekä suojassa kosteudelta ja pakkaselta. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä 1 vuosi.

Menekki Vaihtelee pinnan mukaan

  • Lasipinta/ 0,3-0,6 kg/m2
  • Ikkunan karmit/ 0,5-0,6 kg/m2
  • Muut pinnat/ 0,3-0,6 kg/m2

Pakkauskoko 10 kg

Pakkasenkestävyys Säänkestävä 4-48 tunnin jälkeen

Käyttölämpötila Vähintään +5°C

Käyttöohje

Ennen tuotteen levittämistä tarkista, että alusta on kuiva. Älä levitä tuotetta sateella tai, jos sadetta on odotettavissa 42 tunnin sisällä levityksestä. Teippaa ilmastointiaukot yms. Sekoita tuote, älä lisää siihen vettä tai liuottimia.

Käytä tuotteen levittämiseen korkeapaineruiskua tai pitkäkarvaista telaa. Levitä tarpeeksi paksu kerros Omniguard NF:ää varmistaaksesi, että suojamuovi irtoaa helposti ja suojaa kunnolla. Kokonaismenekki 0,3-0,6 kg/m2.

Lämpötilasta, ilmankosteudesta, ilmastoinnista sekä levityksen paksuudesta riippuen, suojamuovin pinta on tarttumaton 0,5-8 tunnin sisällä levityksen jälkeen. Koko kuivumisaika on 4-48 tuntia ja sen aikana tuote ei saa olla kontaktissa sateen tai veden kanssa eikä alle 5°C lämpötilassa.

Kun suojausta ei enää tarvita irrota Omniguard NF suojamuovi, kuten muovinen kalvo. Kalvoa ei voi käyttää myöhemmin uudelleen.

Puhdista työkalut ja tarvikkeet vedellä heti käytön jälkeen.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Vältä iho- ja silmäkosketusta sekä sen hengittämistä. Käytä suojavoidetta-, käsineitä, laseja ja hengityssuojainta. Jos ainetta joutuu iholle tai silmiin, huuhdo välittömästi runsaalla vedellä. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteys lääkäriin. Huolehdi ilmanvaihdon riittävyydestä levityksen aikana.

Älä päästä ainetta viemäriin tai luontoon. Huolellisesti tyhjennetyt astiat ovat kierrätysmateriaalia. Tuotejäämät annetaan kuivua, jonka jälkeen ne voidaan hävittää normaalina rakennusjätteenä.

M1

Käyttöturvallisuustiedote