Omniguard FR

Väliaikainen, irrotettava suojamuovi, jolla on palonestoaineen ominaisuuksia.

Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Käyttöala Väliaikainen, irrotettava suojamuovi, jolla on palonestoaineen ominaisuuksia.

Käytetään imemättömille päällysteille ja lasitetuille pinnoille, levitetään korkeapaineruiskulla tai telalla.

Menekki 0,6-0,7 kg/m2 (Suuntaa antava)

Pakkauskoko 10 kg

EAN-koodi 

Värit Valkoinen/kellertävä

Varastointi Säilytys viileässä ja kuivassa tilassa sekä suojassa kosteudelta ja pakkaselta. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä 1 vuosi.

Menekki 0,6-0,7 kg/m2 (Suuntaa antava)

Pakkauskoko 10 kg

Pakkasenkestävyys Säänkestävä 4-48 tunnin jälkeen

Käyttölämpötila Vähintään +5°C

Käyttöohje

Ennen tuotteen levittämistä tarkista, että alusta on kuiva. Älä levitä tuotetta sateella tai, jos sadetta on odotettavissa 42 tunnin sisällä levityksestä.

Käytä tuotteen levittämiseen korkeapaineruiskua tai pitkäkarvaista telaa. Levitä tarpeeksi paksu kerros Omniguard FR-emulsiota varmistaaksesi, että suojamuovi irtoaa helposti ja suojaa kunnolla. Suojaus; 0,6-0,7 kg/m2 tai noin 600-700 mikronia lähes kaikkeen käyttöön. Tarkista levityksen paksuus märkäkalvomittari.

Lämpötilasta, ilmankosteudesta, ilmastoinnista sekä levityksen paksuudesta riippuen, suojamuovin pinta on tarttumaton 0,5-8 tunnin sisällä levityksen jälkeen. Koko kuivumisaika on 4-48 tuntia ja sen aikana tuote ei saa olla kontaktissa sateen tai veden kanssa eikä alle 5°C lämpötilassa.

Kun suojausta ei enää tarvita irrota Omniguard FR suojamuovi, kuten muovinen kalvo. Kalvoa ei voi käyttää myöhemmin uudelleen.

Puhdista työkalut ja tarvikkeet vedellä heti käytön jälkeen.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Vältä iho- ja silmäkosketusta sekä sen hengittämistä. Käytä suojavoidetta-, käsineitä, laseja ja hengityssuojainta. Jos ainetta joutuu iholle tai silmiin, huuhdo välittömästi runsaalla vedellä. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteys lääkäriin. Huolehdi ilmanvaihdon riittävyydestä levityksen aikana.

Älä päästä ainetta viemäriin tai luontoon. Huolellisesti tyhjennetyt astiat ovat kierrätysmateriaalia. Tuotejäämät annetaan kuivua, jonka jälkeen ne voidaan hävittää normaalina rakennusjätteenä.

Käyttöturvallisuustiedote
Tekninen tiedote