Thorolastic S

Thorolastic S on korkealuokkainen ja silloittava suojapinnoite betoni- ja muurirakenteille

Käyttöala Thorolastic S on yksikomponenttinen, käyttövalmis 100% akryylipinnoite. Kuivuttuaan se muodostaa elastisen ja sileän suojapinnoitteen. Tuotetta on saatavana useina eri väreinä.

Tuote sopii karbonatisoitumista hidastavaksi pinnoitteeksi teräsbetonille, muurauksille, rappauksille ja betonirakenteille, jossa esiintyy liikkumista ja halkeilua.

Menekki Vaihtelee pinnan karkeudesta ja huokoisuudesta.

  • Sileillä ja tiiviillä pinnoilla 0,3 L Thorolastic S/m2
  • Karkeilla, huokosilla ja pohjustamattomilla pinnoilla menekki voi olla jopa kaksinkertainen.

Pakkauskoko 20 l

EAN-koodi 

Värit Saatavana useina eri väreinä.

Varastointi Säilytys viileässä, kuivassa ja suojatussa paikassa yli +5 °C lämpötilassa. Tuote tulee säilyttää suojassa kosteudelta ja pakkaselta. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä 1 vuosi.

Menekki Vaihtelee pinnan karkeudesta ja huokoisuudesta.

  • Sileillä ja tiiviillä pinnoilla 0,3 L Thorolastic S/m2
  • Karkeilla, huokosilla ja pohjustamattomilla pinnoilla menekki voi olla jopa kaksinkertainen.

 Pakkauskoko 20 l

Pakkasenkestävyys Suojattava jäätymiseltä

Käyttölämpötila +5 °C

Käyttöohje

Älä käytä tuotetta, jos lämpötila on alle +5 °C tai sen odotetaan laskevan sen alle 24 tunnin kuluessa. Jotta tuote saavuttaa elastomeeriset ominaisuudet, tulee se altistaa pitkäaikaiselle UV-säteilylle (auringonvalolle). Tuote ei sovi vedenalaisiin eikä lattioiden pinnoituksiin.

Ennen tuotteen levitystä, että alusta on huolellisesti puhdistettu. Poista öljy, rasva, kiteytymät, sementtiliima ja kaikki muu vieras materiaali, joka saattaa heikentää tartuntaa alustaan. Orgaaninen kasvusto tulee poistaa raaputtamalla, harjaamalla tai korkeapainepesurilla. Itiöt ja kasvusto tulee pestä ja kasvustoa torjuvalla pesunesteellä. Jos kasvustoa esiintyy tavallista runsaammin, tulee pesu suorittaa kahteen kertaan. Viimeistelemätön betonipinta, jossa on koloja tai pieniä rosoja kannattaa käsitellä Thoroseal 200:lla tai Structurite FC 200:lla alustan tasaamiseksi. Thorolastic S voidaan levittää mineraalisten pinnoitteiden päälle, edellyttäen, että ne ovat hyvin kiinni alustassa.

Kalkkinen ja rapautunut alusta tulee puhdistaa huolellisesti ja tarvittaessa stabiloida. Huokonen ja imevä alusta tulee pohjustaa ja lujiittaa käyttäen Primer 1000:sta, jotta vältytään rei’iltä ja huonolta tartunnalta. Hiushalkeamia suuremmat vauriot avataan ja paikataan Structurite HB:lla. Alusta kannattaa pohjustaa Primer 1000:lla, se parantaa alustan ominaisuuksia ja vähentää Thorolastic S:n menekkiä.

Anna esikäsitellyn alustan kuivua ennen pinnoitusta. Sekoita Thorolastic S huolellisesti ennen käyttöä, varmistaaksesi aineen tasaisuus. Levitä ruiskulla, siveltimellä tai telalla. kiinnitä erityistä huomiota telaukseen, ettei tuote jää liian ohueksi. Liian ohut kalvo huonontaa silloitus- ja suojauskykyä. Viimeistele Thorolastic S yhden suuntaisin vedoin. Suorita suuret alueet yhdellä kertaa, jotta erotat saumat. Anna jokaisen käsittelyn kuivua riittävästi, ennen uuden kerroksen levitystä.

Kuivumisaika on riippuvainen tuulesta, ilmankosteudesta ja lämpötilasta. Pinnoitusten välinen aika on 4 tuntia +20°C lämpötilassa, kun suhteellinen kosteus on alle 70%.

Puhdista työkalut ja roiskeet käytön jälkeen välittömästi vedellä. Kuivunut pinnoite voidaan poistaa ksyleenillä.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Thorolastic S on vesiohenteinen akryylimaali ja se on myrkytön. Vältä iho- ja silmäkosketusta. Jos ainetta joutuu iholle tai silmiin, huuhdo välittömästi runsaalla vedellä. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteys lääkäriin. Aineen nauttiminen on kiellettyä.

Käyttöturvallisuustiedote
Suoritustasoilmoitus
Tekninen tiedote