Thoro Enviroseal B

Vesiohenteinen pinnantiivistysaine muurattujen ja rapattujen rakenteiden suojaksi.

Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Käyttöala Enviroseal B on huomaamaton, syvälle tunkeutuva suojakäsittely huokoisille ja puolihuokoisille materiaaleille, kuten savi- ja kalkkihiekkatiiliseinälle sekä sementtirappauksille. 

Menekki Vaihtelee pinnan karkeudesta ja huokoisuudesta. Normaalisti 1-4 m2/l muuratuilla rakenteilla.

Pakkauskoko 20 l

EAN-koodi 

Värit Maidonvalkoinen, kuivuttuaan väritön

Varastointi Säilytys viileässä, kuivassa ja suojatussa paikassa. Tuotetta ei saa säilyttää yli +35 °C lämpötilassa. Säilytä tuote suojassa kosteudelta ja pakkaselta. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä 1 vuosi.

Menekki Vaihtelee pinnan karkeudesta ja huokoisuudesta. Normaalisti 1-4 m2/l muuratuilla rakenteilla. 

Pakkauskoko 20 l

Pakkasenkestävyys Suojattava jäätymiseltä

Käyttölämpötila +10 °C-+35 °C

Käyttöohje

Alustan, ilman ja pinnan lämpötilan tulee olla levityksen aikana +10 °C-+35 °C.

Ennen tuotteen levitystä, varmista, että alusta on puhdas eikä siinä ole sementtiliimaa tai muita vieraita aineita, jotka saattavat heikentää tunkeutumista alustaan. Suojaa viherkasvusto aineelta ja sen roiskeilta. Käytä puhdistukseen korkeapainepesua, suihkupuhdistusta tai kuulasinkousta. Poista kiteytymät kuivaharjauksella. Käsittele ja korjaa saumat ja liikuntasaumat ennen Enviroseal B:n levitystä. Anna käsitellyn pinnan kuivua ennen tuotteen levitystä.

Enviroseal B on käyttövalmis. Sekoita ennen käyttöä. Levitä tuote matalapaineruiskulla alhaalta ylöspäin, jotta tuote leviää tasaisesti. Levitä siten, että alusta kyllästyy nesteellä. Suurin valuma ruiskutuksen aikana on 20 cm. Pieni esikosteus ennen varsinaista ruiskutusta saattaa tehostaa imeytymistä ja alustan kyllästymistä.

Puhdista työkalut ja roiskeet käytön jälkeen välittömästi saippuavedelle, tahrojen välttämiseksi.  Tuote jättää kovettuneena näkyvät jäljet ei-huokosiin materiaaleihin, kuten lasiin, metalliin ja maalatuille pinnoille. Kuivunut polymeroitu materiaali voidaan poistaa kaapimalla metalliterällä.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Enviroseal B ei sisällä haitallisia komponentteja. Vältä iho- ja silmäkosketusta. Jos ainetta joutuu iholle tai silmiin, huuhdo välittömästi runsaalla vedellä. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteys lääkäriin. Aineen nauttiminen on kiellettyä. Jos tuotetta joutuu elimistöön, tulee hakeutua lääkärihoitoon välittömästi.

Käyttöturvallisuustiedote
Tekninen tiedote