Thoro Enviroseal 20

Vesiliukoinen ja väritön alkyylialkoksyylisilaaniemulsio, imeytyskäsittely betonipintojen suojaamiseksi.

Käyttöala Envirosal 20 on kirkas ja vettä hylkivä aine, joka sopii käytettäväksi sekä pysty-, että vaakapintojen suojaukseen. Se parantaa betonin sääkestävyyttä ja estää kloridi-ionien tunkeutumisen betoniin.

 

Tuote sopii vanhojen- ja uusien betonirakenteiden suojaukseen, esimerkiksi pesu- ja muut betonielementit, siltarakenteet, betonimuurit, -vallit, pysäköintitalot, urheilukatsomot ja teolliset rakenteet.

  

Menekki 0,20-0,30 l/m2

Pakkauskoko 20 l

EAN-koodi 

Värit Maidonvalkoinen, kuivuttuaan väritön

Varastointi Säilytys viileässä, kuivassa ja suojatussa paikassa. Tuotetta ei saa säilyttää yli +35 °C lämpötilassa. Säilytä tuote suojassa kosteudelta ja pakkaselta. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä 1 vuosi.

Menekki 0,20-0,30 l/m2 

Pakkauskoko 20 l

Pakkasenkestävyys Suojattava jäätymiseltä

Käyttölämpötila +5 °C-+35 °C

Käyttöohje

Alustan, ilman ja pinnan lämpötilan tulee olla levityksen aikana +5 °C-+35 °C. Älä käytä tuotetta, jos lämpötila on alle +5 °C tai sen odotetaan laskevan sen alle 24 tunnin kuluessa tai, jos epäillään sateen mahdollisuutta 4 tunnin sisällä levityksestä.

Ennen tuotteen levitystä, puhdista alusta hiekasta, pölystä, liasta, öljystä, rasvasta, maalista ja kaikista vieraista materiaalista. Suojaa viherkasvusto aineelta ja sen roiskeilta. Käytä puhdistukseen korkeapainepesua, suihkupuhdistusta tai kuulasinkousta. Laita halkeamis-, tiivistys-, korjaus- ja laajennustiivisteaineet ennen Envirosal 20:n levitystä ja anna niiden kuivua annettujen ohjeiden mukaan.

Envirosal 20 on käyttövalmis. Sekoita kevyesti. Levitä tuote matalapaineruiskulla seinille. Lattioissa neste voidaan kaataa alustalle ja vauhdittaa leviämistä lastalla. Levitä aine siten, että alusta kyllästyy nesteellä (seinällä valuma noin 20 cm).

Anna Enviroseal 20:llä käsitellyn alueen kuivua vähintään 4 tuntia, kunnollisen läpäisyn varmistamiseksi. Tuote voi jättää ruiskutuksen jälkeen alustan hetkeksi liukkaan tuntuiseksi, mutta liukkaus häviää muutaman tunnin kuluttua.

Puhdista työkalut ja roiskeet käytön jälkeen välittömästi saippuavedelle, tahrojen välttämiseksi.  Tuote jättää kovettuneena näkyvät jäljet ei-huokosiin materiaaleihin, kuten lasiin, metalliin ja maalatuille pinnoille. Kuivunut polymeroitu materiaali voidaan poistaa kaapimalla metalliterällä.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Enviroseal 20 ei sisällä haitallisia komponentteja. Vältä iho- ja silmäkosketusta. Jos ainetta joutuu iholle tai silmiin, huuhdo välittömästi runsaalla vedellä. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteys lääkäriin. Aineen nauttiminen on kiellettyä. Jos tuotetta joutuu elimistöön, tulee hakeutua lääkärihoitoon välittömästi.

Käyttöturvallisuustiedote
Suoritustasoilmoitus
Tekninen tiedote