Betocoat

Betocoat on luja, sileäpintainen suoja ja koristepinnoite betoni- ja kiviainespinnoille.

Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Käyttöala Betocoat on yksikomponenttinen ja käyttövalmis, 100% akryyliin perustuva pinnoite. Kuivuttuaan se muodostaa lujan suojamiinoitteen. Valmis pinta on himmeä ja sileä. Tuote voidaan sävyttää eri sävyihin.

 

Säänkestävänä suojapinnoitteella Betocoat soveltuu betonin ja laastien pinnoittamiseen. Tuote on pesunkestävä ja erittäin vahva viimeistelypinnoite.

Menekki 0,3 l/m2

Pakkauskoko 10 kg

EAN-koodi 

Värit Valkoinen, sävytettävissä useisiin eri väreihin

Varastointi Säilytys viileässä, kuivassa ja suojatusta paikassa, yli +5 °C lämpötilassa. Tuote tulee säilyttää suojassa kosteudelta ja pakkaselta. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä 1 vuosi.

Menekki 0,3 l/m2 

Pakkauskoko 10 kg

Pakkasenkestävyys Suojattava jäätymiseltä

Käyttölämpötila +5 °C

Käyttöohje

Älä käytä tuotetta, jos lämpötila on alle +5 °C tai sen odotetaan laskevan sen alle 24 tunnin kuluessa. Tuote ei sovi vedenalaisiin eikä lattioiden pinnoituksiin.

Ennen työn aloitusta tarkista, että alusta on huolellisesti puhdistettu. Poista öljy, rasva, kiteytymät, sementtiliima ja kaikki muu vieras materiaali, joka saattaa heikentää tartuntaa alustaan. Betocoat voidaan levittää mineraalisten pinnoitteiden päälle edellyttäen, että ne ovat hyvin kiinni alustassa. Orgaaninen kasvusto tulee poistaa raaputtamalla, harjaamalla tai korkeapainepesurilla, ja se tulee pestä kasvustoa torjuvalla pesunesteellä. Jos kasvustoa esiintyy tavallista runsaammin, tulee pesu suorittaa useaan kertaan. Hiushalkeamia suuremmat vauriot avataan ja paikataan Betorep HB:lla. Viimeistelemätön tai hiekkapuhallettu betonipinta, jossa on koloja yms. kannattaa yli tasata Betorep FC-tuotteella alustan tasaamiseksi. Käsittely varmistaa tasaisen suojakalvon betonirakenteen päälle. Anna korjausten kuivua 3 vuorokautta.

Anna esikäsitellyn alustan kuivua ennen pinnoitusta. Sekoita Betocoat huolellisesti ennen käyttöä, varmistaaksesi aineen tasaisuus. Älä lisää vettä. Levitä ruiskulla, siveltimellä tai telalla. Kiinnitä erityistä huomiota telaukseen, ettei tuote jää liian ohueksi. Liian ohut kalvo huonontaa tuotteen ominaisuuksia. Viimeistele Betocoat yhdensuuntaisin vedoin. Suorita suuret alueet yhdellä kertaa, jotta erotat saumat. Anna jokaisen käsittelyn kuivua riittävän ajan, ennen uuden kerroksen levitystä.

Kuivumisaika riippuu tuulesta, ilmankosteudesta ja lämpötilasta. pinnoitusten välinen aika on 4-8 tuntia ympäröivistä olosuhteista riippuen. Älä levitä seuraavaa kerrosta ennen kun edellinen on täysin kuivunut.

Puhdista työkalut ja roiskeet käytön jälkeen välittömästi vedellä. Kuivunut pinnoite voidaan poistaa ksyleenillä.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Betocoat on vesiohenteinen akryylimaali ja se on myrkytön. Vältä iho- ja silmäkosketusta. Jos ainetta joutuu ihole tai silmiin, huuhdo välittömästi runsaalla vedellä. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteys lääkäriin. Aineen nauttiminen on kiellettyä.

Käyttöturvallisuustiedote
Tekninen tiedote