Thoro Structurite R4R

Nopeasti kovettuva sementtipohjainen korjauslaasti betonin rakenteellisiin korjauksiin. Tuote on SILKO-hyväksytty

Käyttöala Thoro Structurite R4R on sekoitus portlands

 

Menekki Noin. 1,9 jauhetta/ litra

Pakkauskoko 25 kg

EAN-koodi 10340007552

Värit Harmaa

Varastointi Säilytys katetulla alustalla viileässä ja kuivassa tilassa (+5°C ). Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä 1 vuosi.

Menekki Noin 1,9 jauhetta/ lotra

Pakkauskoko 25 kg

Pakkasenkestävyys Suojattava jäätymiseltä

Käyttölämpötila +20°C

Luokitukset ja sertifioinnit CE

Käyttöohje

Ennen työn aloitusta varmista, että alusta on yhtenäinen ja puhdas. Poista kaikki vaurioitunut betoni ehjään alustaan asti. Poista betonia teräksen alta 5 mm, sekä kaiva esiin 50 mm ehjää betonia teräksen sivusta. Paikkauksen reunojen tulee olla suorat ja vähintään 5 mm syvät. Vesipiikkaus tai mekaaninen piikkaus on suositeltavaa. Poista kaikki irtoruoste mekaanisesti. Kostuta käsiteltävä alue huolellisesti. Jos rakenteessa on suoloja tau jos kerrospaksuudeksi ei saada 5 mm:a teräksen päälle, suojaa teräkset kahteen kertaan Thoro Structurite primer-korroosionsuojalaastilla.

Lisää Thoro Structurite R4R jauhe veteen ja sekoita manuaalisesti tai koneella, kunnes massa on tasalaatuista. Anna laastin seistä 2-3 minuuttia, jonka jälkeen sekoita laastia hetki uudestaan. Lisää jauhetta ja vettä tarpeen mukaan, älä kuitenkaan ylitä veden maksimimäärää. Sekoita ainetta vain sen verran, kun ehdit käyttämään 30 minuutin kuluessa, älä sekoita uudelleen.

Älä käytä Thoro Structurite R4R jäätyneellä alustalla tai kun lämpötilan odotetaan laskevan alle +5°C seuraavan 24 tunnin kuluessa tai kun lämpötila on yli +30°C. Levitä Thoro Structurite R4R tartuntakerros kosteutetulle alustalle käyttäen Thoro-harjaa. Harjaa koko paikattava alue, myös esillä olevat raudoitteet. Älä anna kynsikerroksen kuivua! Paikkaa Thoro Structurite R4R märkään pintaan painaen materiaalia voimakkaasti alustaa, erityisesti terästen taakse. Voit käyttää tuotetta 5-50 mm kerroksina per kerros. Anna paikkauksen kuivua noin 40 minuuttia ennen uutta käsittelyä. Jätä alempi pinta karheaksi, näin varmistat tartunnan. Jos tuote kovettuu ennen uuden kerroksen levitystä, tee uusi tartuntalammaus.

Kuumissa ja tuulisissa olosuhteissa alue tulee pitää kosteana riittävän pitkän ajan siihen sumuttamalla vettä. Viileissä olosuhteissa peitä paikkaus lämpöä eristävällä peitteellä. Tuote voidaan pinnoittaa 24 tunnin kuluttua. Asettumis- ja kovettumisajat voivat vaihdella riippuen olosuhteista ja lämpötilasta. Älä käytä jälkihoitoaineita.

Puhdista työkalut käytön jälkeen vedellä. Kovettumaton materiaali voidaan poistaa vedellä.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Thoro Structurite R4R sisältää sementtiä, joka ärsyttää silmiä, ihoa ja hengityselimiä. Käytä suojavoidetta, -käsineitä, -laseja ja hengityssuojainta. Mahdolliset roiskeet iholle tai silmiin tulee välittömästi huuhdella runsaalla vedellä. Jos pitkäaikaista ärsytystä esiintyy, ota yhteys lääkäriin. Jos tuotetta joutuu elimistöön, tulee hakeutua lääkärin hoitoon välittömästi.

CE

Käyttöturvallisuustiedote
Suoritustasoilmoitus
Tekninen tiedote