Thoro Structurite Primer

Yksikomponenttinen korroosionestolaasi betoniteräksille.

Käyttöala Thoro Structuriute primer on sekoitus Portlandsementtiä, tarkoin lajiteltuja runkoaineksia, sinkkioksidia sekä akrylaattipohjaisia polymeereja jauheena.

Sekoitettuna veteen tuote muodostaa helposti siveltävän, polymeerimodifioidun korjauslaastin.

Menekki Noin. 1,6 kg/m2 jauhetta per 1 mm kerros. +- 0,1 kg jauhetta per metri raudoitettua (∅12 mm) per kerros.

Pakkauskoko 5 kg

EAN-koodi 4049499030019

Värit Vaalean harmaa

Varastointi Säilytys viileässä ja kuivassa paikassa. Materiaali tulee säilyttää suojattuna ja irti maasta sekä sitä on suojeltava kosteudelta ja pakkaselta. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä 1 vuosi.

Menekki Noin. 1,6 kg/m2 jauhetta per 1 mm kerros. +- 0,1 kg jauhetta per metri raudoitettua (∅12 mm) per kerros.

Pakkauskoko 5 kg

Pakkasenkestävyys Suojeltava jäätymiseltä

Käyttölämpötila Vähintään +5 °C

Luokitukset ja sertifioinnit CE

Käyttöohje

Ennen työn aloitusta kaikki ruoste ja irtoaines tulee poistaa betoniteräksistä suihkupuhdistuksella tai neulapistoolilla. Teräkset tulee puhditsaa kauttaaltaan ja paljastaa raudoite 360 °, jolloin päästään suorittamaan täydellinen korrosiosuojaus. Jos alueella esiintyy suolakuormitusta, suosittelemme betoniteräksien suihkupuhdistusta luokkaan ISO standardin mukaan 8501-1/12944-4 Sa 2.

Sekoitusneste: 0,19-0,20 L puhdasta vettä/ kg jauhetta. Älä lisää muuta nestettä pulveriin. Sekoita massa tasalaatuiseksi. Käytä sekoitukseen laastikauhaa, kunnes massa on tasainen ja paakuton. Anna seoksen seistä 5 minuuttia ja sekoita massa vielä kerran uudelleen.

Työstö: Älä käytä tuotetta, kun lämpötila on alle 5°C tai se odotetaan putoavan alle 5°C seuraavan 24 tunnin kuluessa. Älä käytä jäätyneellä alustalla. Levitä seos huolella teräksen päällä käyttäen maalisivellintä. Kerrospaksuus 2 mm saavutetaan yleensä kahdella käsittelyllä. Anna ensimmäisen kerroksen kuivua vähintään 30 minuuttia 20°C lämpötilassa, viileämmässä ilmassa pidempään. Anna seoksen slammikerroksen kuivua 2 tuntia ennen korjauslaastin levitystä.

Kuivuminen: Suojaa sateelta kovettumisen ajaksi.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Thoro Structurite primer sisältää sementtiä, joka voi ärsyttää silmiä, ihoa ja hengityselimiä. Käytä suojavoidetta, -käsiteitä, -laseja ja hengityssuojainta. Jos ainetta joutuu iholle tai silmiin, huuhtele runsaalla vedellä ja tarvittaessa ota yhteys lääkäriin. Jos ainetta joutuu elimistöön on hakeuduttava lääkäriin.

CE

Käyttöturvallisuustiedote
Tekninen tiedote