Thoro Structurite Level

Yksikomponenttinen tasoitus- ja korjauslaasti.

Käyttöala Thoro Structurite level on sekoitus portlandsementtiä, tarkoin lajiteltua runkoaineksia, akrylaattipohjaisia polymeerejä sekä lisäaineita.

Sekoitettuna veteen tuote muodostaa helposti työstettävän lasta- tai ruiskulevitteisen laastin, joka on kuivuttuaan betoninharmaa tai vaihtoehtoisesti valkoinen.

Tuote soveltuu uudelle tai korjattavalle betonipinnalle, kun tahdotaan sileitä pintoja. Tuotteen käyttöalue on 2-10 mm., jolloin se mahdollistaa betonipinnan huokosten täytön, halkeamien ja epätasaisuuksien täytön ja on näin ihanteellinen alusta suojakäsittelylle.

Menekki 1,8 kg pulveria/ 1mm:n kerros/ m2

Pakkauskoko 25 kg

EAN-koodi

Värit Harmaa

Varastointi Säilytys katetulla alustalla, suojattuna kosteudelta ja pakkaselta. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä 1 vuosi.

Menekki 1,8 kg pulveria/ 1mm:n kerros/ m2

Pakkauskoko 25 kg

Pakkasenkestävyys Suojattava jäätymiseltä

Käyttölämpötila Vähintään + 5°C

Luokitukset ja sertifioinnit CE

Käyttöohje

Ennen työn aloitusta pinnoitettavan alueen tulee olla puhdas ja ehjä. Poista kaikki muottiöljy, vanhat pinnoitteet, lika ja irtoaines, joka saattaa heikentää tuotteen tartuntaa. Suositeltavia puhdistusmenetelmiä ovat korkeapainepesu ja hiekkapuhallus. Puhdistuksen jälkeen pese pinnat puhtaalla vedellä poistaaksesi irronneen aineksen sekä pölyn. Ennen tuotteen levitystä täytä kaikki kolot ja halkeamat Thoro Structurite korjauslaastilla.

Sekoita 25 kg laastia noin 3,75 litraan vettä jatkuvasti sekoittaen koneellisesti. Koneen kierronnopeus (400-600 krs/min) noin 2 minuuttia. Anna massan vetäytyä 3 minuuttia, jolloin polymeeri ehtii liueta massaan. Sekoita uudelleen, lisää laastia tai vettä (tarvittaessa) saadaksesi notkean ja paksuhkon massan. Koostumus saattaa vaihdella riippuen ympäristön olosuhteista. Älä yritä maksimi vesimäärää! Älä sekoita uudelleen!

Älä käytä tuotetta jäätyneillä pinnoilla tai kun lämpötila on alle 5°C tai se odotetaan putoavan alle 5°C seuraavan 24 tunnin kuluessa. Vältä työstöä myös suorassa auringonpaisteessa. Kostuta alusta huolellisesti ja poista valuva vesi ennen tuotteen levitystä. Levitä ensin ohut kynsikerros painamalla voimakkaasti laastia alustaan. Tämän jälkeen levitä laastikauhalla 2-10 mm kerros välittömästi.

Hierron jälkeen levitä laasti tasoiteruiskulla tai laastipumpulla 3 barin paineella ja 6-8 mm:n suuttimella. Pidä suutinta 90° kulmassa ruiskutettavaan pintaan nähden ja pidä ruiskun etäisyys samana. Varmista, ettei 10 mm:n kerrospaksuutta ylitetä.

Suojaa tuore pinta kuumilta olosuhteilta, suoralta auringonpaisteelta ja tuulelta, ettei se kuivu liian nopeasti. Viileissä olosuhteissa, suojaa pinnoitus suojapeitteellä tai muulla eristävällä materiaalilla. Suojaa rakenne sateelta, kunnes se on täysin kuiva. Älä käytä jälkihoitoaineita tai jälkikosteutusta.

Puhdista työkalut käytön jälkeen vedellä. Märkä materiaali voidaan poistaa vedellä.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Thoro Structurite Level sisältää sementtiä, joka voi ärsyttää silmiä, ihoa ja hengityselimiä. Käytä suojavoidetta, -käsineitä, -laseja ja hengityssuojainta. Jos ainetta joutuu iholle tai silmiin huuhtele runsaalla vedellä ja tarvittaessa ota yhteys lääkäriin. Jos tuotetta joutuu elimistöön, on hakeuduttava lääkäriin.

CE

Käyttöturvallisuustiedote
Tekninen tiedote