Thoro Structurite 100

Yksikomponenttinen valmistusjauhe, joka sisältää sulfaatteja kestävää Portlandsementtiä. Sekoitettuna oikeaan määrään vettä, se tarjoaa helposti työstettävän, erottumattoman ja korkea

Käyttöala Thoro Structurite 100 soveltuu kaiken tyyppisiin betoni- ja teräsbetonirakenteiden korjauksiin, jos vaurion on aiheuttanut betoniterästen korroosio, mekaaniset syyt ja alkalikiviainesreaktio tai vastaava.

Soveltuu raudoitettujen ja esijännitettyjen kohteiden, kuten palkkien ja pilarien korjaamiseen. Kestää meriolosuhteita ja soveltuu jatkuvan rasituksen alla oleville kohteille. Soveltuu myös teollisuuskohteisiin, sulfaattikuormituksessa olevien kohteiden korjaukseen sekä kestää mineraali- ja voiteluöljyä.

Menekki 1,8 kg/mm/m2

Pakkauskoko 25kg

EAN-koodi

Värit Harmaa

Varastointi Säilytys viileässä ja kuivassa tilassa. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä 9 kk.

Menekki 1,8 kg/mm/m2

Pakkauskoko 25 kg

Pakkasenkestävyys Suojattava jäätymiseltä

Käyttölämpötila 5 °C-30 °C

Luokitukset ja sertifioinnit CE

Käyttöohje

Ennen työn aloitusta korjattavan alustan tulee olla hyväkuntoinen ja puhdas. Vahingoittunut betoni tulee poistaa lujaan runkoon asti. Valmistele alusta niin, että pinta on karhea ja siinä on vähintään 3 mm:n karkeusero, älä käytä pelkkää hiekkapuhallusta.

Hitsatun metalliverkon kiinnittämisen jälkeen kostuta tarvittaessa käsiteltävän betonin pinta kunnolla, jotta se tarjoaa kyllästetyn ja pintakuivan tilan. Kaikki pintavesi on poistettava käyttämällä öljytöntä pintailmaruiskua.

Älä sekoita Thoro Structurite 100: aa käsin. Pienissä sekoituksissa voidaan käyttää porakonesekoitusta laastisekoittajalla. Paras tulos saadaan käyttämällä tasosekoitinta. Kaada minimimäärä vettä sekoittimeen (aloita noin 75-80%:lla) Käynnistä kone ja lisää tuotetta nopeasti ja tasaisesti. Sekoita 3-4 minuuttia tuotteen lisäämisen jälkeen, kunnes laasti on tasainen. Lisää tarvittaessa vettä ohjeiden mukaan, kunnes vaadittava koostumus on saavutettu. Sekoita vielä 2-3 minuuttia. Älä lisää vettä jälkikäteen! Ilman lämpötila ja suhteellinen kosteus vaikuttavat tarvittavan veden määrään.

Thoro Structurite 100 voidaan käyttää, kun lämpötila on 5 °C-30 °C. Jos olosuhteet ovat kuitenkin kylmät käytä lämmintä vettä sekoitukseen ja tuulisella ilmalla suojaa pakkaus lämpimällä muovilla. Sekoittamisen jälkeen tuote on valmis ruiskutettavaksi tai telalla levitettäväksi. Betonin pinta voidaan tasoittaa puisella lastalla. Lopullinen viimeistely voidaan tehdä puisella, muovisella tai synteettisellä hiertimellä riippuen pinnasta. Levitys ruiskutuksen jälkeen tulee aloittaa, kun laasti on alkanut jähmettyä.

Anna tuotteen kovettua rauhassa. Kuumissa tai tuulisissa olosuhteissa alue tulee pitää kosteana riittävän pitkän ajan siihen sumuttamalla vettä sekä korjausalue tulee peittää kunnollisella muovipeitteellä. Kylmissä olosuhteissa alueen voi peittää eristetyllä suojapeitteellä tai muulla erityismateriaalilla.

Aikaisintaan 3 päivän jälkeen voidaan levittää Thoro Lastic S tai Thoro Lastic TF suojalevite. Asettuminen ja kovettumisaika vaihtelevat ilmaston lämpötilasta ja olosuhtehteista.

Puhdista työkalut käytön jälkeen vedellä. Materiaali, joka ei ole vielä kovettunut voidaan puhdistaa vedellä.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Thoro Structurite 100:a käyttäessä tulee pyrkiä minimoimaan pölyn syntyminen. Käytä suojavoidetta, -käsineitä, -laseja ja hengityssuojainta. Märkä ja kostea sementtijauhe voi aiheuttaa palavammoja iholle ja silmille, minkä takia ne tulee suojata käytön aikana. Satunnaiset roiskeet iholle tai silmille tulee pestä heti puhtaalla vedellä. Jos tuotetta vahingossa nielee, tulee hakeutua lääkärin hoitoon välittömästi.

CE

Käyttöturvallisuustiedote
Tekninen tiedote