Acryl 60

Lisäaine sementtilaastien polymeerimodifiontiin. Parantaa betonin ja laastien koossapysyvyyttä ja tartuntalujuutta sekä veto-, taivutusveto- ja puristuslujuutta.

Sopii sisä- ja ulkokäyttöön.

Käyttöala Acryl 60 on sekoitus erilaisia akryylipolymeerejä sekä lisäaineita. Tuote parantaa betonin ja laastien työstettävyyttä sekä helpottaa niiden käyttöä, Tuote lisätään laastiin tai betoniin sekoituksen yhteydessä.

Suurin ohennussuhde 1:3

Pakkauskoko  20 litraa

EAN-koodi 

Värit Maidonvalkea

Varastointi Säilytys katetulla alustalla viileässä ja kuivassa tilassa. Tuote tulee säilyttää suojassa kosteudelta ja pakkaselta. Säilyy avaamattomana ja ohjeiden mukaisesti säilytettynä 1 vuosi.

Suurin ohennussuhde 1:3

Pakkauskoko 20 litraa

Pakkasenkestävyys Suojattava jäätymiseltä

Käyttölämpötila 20°C

Luokitukset ja sertifioinnit CE

Käyttöohje

Ennen työn aloitusta varmista, että pinta on puhdas eikä siinä ole pinnoitteita, levää, vieraita materiaaleja tai muita tuotteita, jotka voivat vaikuttaa haitallisesti sidokseen.

Älä käytä Acryl 60, jos lämpötila on alle +5°C tai sen odotetaan laskevan sen alle 24 tunnin kuluessa. Käyttöä suorassa auringonvalossa tulee välttää.

Katso tarkemmat käyttöohjeet eri tarkoituksiin tuotekortista (tartunnan parantajana, viimeistelyt ja pintalaastit, korjauslaasti, rappauslaasti, paikkaus- ja korjauslaastit sekä lisäaineena Thoro tuotteille).

Paras tulos saavutetaan Acryl 60:llä käsitellyille betonipinnoille, kun pintoja jälkikäsitellään 24 tunnin ajan ja sen jälkeen annetaan kuivua täysin. Älä käytä kiihdyttimiä.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvatiedotteeseen ja noudata tuotteen turvallisuusohjeita. Maxrest on myrkytyn tuote, mutta siinä on hankaavia aineita. Vältä iho- ja silmäkosketusta sekä pölyn hengittämistä. Käytä suojavoidetta, -käsineitä, -laseja ja hengityssuojainta. Jos ainetta joutuu iholle, pese alue saippualla ja vedellä. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhdo välittömästi runsaalla vedellä, mutta älä hankaa. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteys lääkäriin.

CE

Käyttöturvallisuustiedote
Tekninen tiedote