Yritysfilosofialogo

 Betton Oy

Betton Oy:n perusta on korjausrakentamisessa. Alkuvaiheessa asiakkaitamme olivat sen aikainen VR ja TVH, eli Tieliikelaitos, joka vastasi siltojen kunnossapidosta. 90-luvun alussa, kun uudisrakentaminen oli lamassa, valtion tuki auttoi perusparannuksia vauhtiin ja myös me tulimme mukaan julkisivukorjauksiin. 90-luvun loppua kohden alkoivat ensimmäiset lattiatasoitukset sekä tiivistyskorjaukset Uzin-tuotteilla. Sisäilmakorjaukset nousivat pian otsikoihin ja sen jälkeen sekä kysyntä että tarve uusille ratkaisuille on ollut suurta koko 2000-luvun alun. Olemme pyrkineet vastaamaan markkinoiden tarpeisiin ja kysyntään tutkimalla sekä kehittämällä korjausjärjestelmiä ja näin pysymään edelläkävijänä myös tällä sektorilla. Tämä työ jatkuu yrityksessämme joka päivä.

 

Toiminta-ajatus

Pyrimme toimimaan yhteistyössä urakoitsijoiden, suunnittelijoiden ja valvojien kanssa. Etsimme ratkaisuja rakentamisen erityisongelmiin asiakkaidemme parhaaksi.


Alan kilpailu on kovaa ja se pitää huolen hintojemme edullisuudesta. Laatu, luotettavuus ja tehokkuus ovat meille tärkeitä arvoja. Tähän vaaditaan osaamista ja jatkuvaa koulutusta. Siksi meillä on yhteistyökumppaneitamme varten erityyppisiä koulutuksia: betonin korjaukseen, vedeneristykseen, sisäilmaongelmien ratkaisuihin. Näihin halukkaat voivat ilmoittautua ottamalla meihin yhteyttä. Suunnittelijoille ja rakennuttajille tarjoamme oman osaamisemme käyttöön, kun tarvitaan ratkaisuja rakentamisen ongelmiin.

 

Vastuullisuus

Sisäilmaongelmat voivat aiheuttaa erilaisia terveyshaittoja ja alentaa esimerkiksi työtehoa ja viihtyvyyttä. Pahimmillaan altistus huonolle sisäilmalle voi pakottaa muuttamaan, vaihtamaan työpaikkaa tai koulua. Sisäilman kosteus ja muut sisäilmaongelmat ovat Suomessa vaivanneet erityisesti päiväkoteja ja kouluja. Tavoitteemme on yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa varmistaa puhdas sisäilma ja antaa vanhoille rakennuksille uusi mahdollisuus. Puhtaan sisäilman tulisi olla kaikkien oikeus.

Tuotteillamme on erilaisia luokituksia niiden käyttöturvallisuuteen ja –alueeseen liittyen. Rakennusmateriaalien päästöluokitus M1 esimerkiksi tarkoittaa, että materiaali on vähäpäästöinen, eikä siitä kulkeudu kemiallisia päästöjä sisäilmaan. Ruorimerkintä puolestaan tarkoittaa, että tuotteella on MED-sertifikaatti eli se on EU laivavarustedirektiivin mukainen. Tällöin tuote on hitaasti liekkiä levittävä ja eikä siitä irtoa myrkyllisiä palo- ja savukaasuja. Useissa tuotteissa on myös EC 1 Plus-hyväksyntä. Merkki varmistaa tuotteiden turvallisuuden myös työn suoritusvaiheessa. EC 1-merkin omaavat tuotteet eivät aiheuta itsessään ongelmia levitysvaiheessa.

SPR

 

Olemme tiiviisti yhteyksissä tehtaisiimme ja vierailemme niillä säännöllisesti. Yhdessä pyrimme tarjoamaan aina parhaan mahdollisen ratkaisun suomalaisiin tarpeisiin.

Olemme myös Suomen Punaisen Ristin kannatusjäsen.

 

 

Yrityksemme taustaa

Yrityksemme on perustettu vuonna 1987. Meillä on päämiehiä mm. Saksasta ja Belgiasta. Suurimpia päämiehiämme ovat UZIN, Hevadex ja Thoro. Saksalainen UZIN tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja lattiajärjestelmiin ja on kansainvälinen tekijä yli 50 eri maassa. Hevadex puolestaan on uudempi tekijä ja keskittyy vahvasti tutkimukseen ja kehitykseen rakennusalalla. Hevadexin tehtailta valikoimiimme tulevat mm. Blowerproof-tuotteet. Blowerproof on helppo ja joustava tiivistysmassa, jonka suosio työmailla ja rakennuksilla kasvaa kovaa vauhtia. Thoro omaa Uzinin tavoin yli 100 vuoden kokemuksenkorjaus- ja rakennusalalta. Tältä tehtaalta meille tulee erilaisia korjauslaasteja ja pinnoitteita.

Meillä on kaksi omaa toimistoa, pääkonttorimme on Turussa sekä noutovarasto, toimisto ja koulutuskeskus Espoon Bembölessä. Lisäksi Jyväskylästä löytyy noutotoimisto. Palvelemme kuitenkin koko Suomessa ja yrityksemme edustaja on aina tavoitettavissa lähellä. Tavaratoimituksiemme nopeus ja luotettavuus ovat jo kuuluisia: kaikkialla Suomessa, seuraavana päivänä.

 

Merkkipaaluja:

1987               Yrityksen perustaminen

1996               UZIN edustus alkaa. Valikoimiin tulee mm. tasoitteita ja mattoliimoja

2000               Hermeta-lattiapinnoitteet tulevat valikoimiin: M1-hyväksytty

epoksimaali ja pohjustimet

2015               Yhteistyö Hevadexin kanssa alkaa

2017               Betton Oy viettää 30-vuotisjuhlia

OTA YHTEYTTÄ | YHTEYDENOTTOPYYNTÖ >>